Helsinki Soundpainting Ensemble goes Kapakka

 

21.8. klo 17:30 – CAFE PIRITTA, Helsinki

 

HELSINKI SOUNDPAINTING ENSEMBLE© Julius Koivistoinen

Lavalla: Sonja Korkman (soundpainting), Teea Aarnio and Lotta Hagfors (laulu), Marouf Majidi (tar), Mimmi Laaksonen and Turkka Inkilä (huilu), Suvi Sistonen (melodica), Helmi Camus (harmooni) and Mikko Rajala (kontrabasso).

Helsinki Soundpainting Ensemble ei koskaan soita samaa kappaletta kahdesti. Jokainen konsertti on uniikki ja luodaan esityshetkessä soundpaintingkieli työvälineenä.
Kapellimestarin tavoin yhtyeen edessä seisova soundpaintingsäveltäjä antaa muusikoille ohjeita käyttäen kansainvälistä soundpaintingkäsimerkkikieltä. Näillä hän luo rakenteita ja kertoo yhtyeelle mihin suuntaan seuraavaksi mennään. Muusikot puolestaan improvisoivat soundpaintingsäveltäjän antamien ohjeiden puitteissa.
Luvassa positiivista energiaa, intensiivistä läsnäoloa, yllättäviä vaaratilanteita ja sävyrikkaita tuntemuksia, kun Helsinki Soundpainting Ensemblen laulajat ja muusikot heittäytyvät flown vietäväksi luoden kappaleita hetkessä yleisönsä iloksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s