Sonja Korkman & Libero Mureddu: Pomppo ei tottele ketään

AUDIO            VALOKUVIA            VIDEO

Elämä herättää paljon tunteita ja ajatuksia. Tottelematon ilmapallo Pomppo taistelee sekä sisäisten että ulkoisten konfliktien kanssa. On niin paljon mitä haluaisi ja niin paljon mitä pitäisi. Miksi pitää istua suorassa ja syödä ruokansa, peseytyä tai tervehtiä kohteliaasti kun paljon mielummin leikkisi ilmalinnassa tai kiisselimaassa?

Esitys on dramatisoitu, osallistava konsertti. Se perustuu Gunnel Linden kirjoittamaan ja Terttu Liukon käntämään kirjaan, jonka sisältämiin lauluihin musiikin on säveltänyt Bo Sundbladin. Kirja kertoo tarinan Pomposta, joka ei halua tulla kasvatetuksi, mutta myös ystävyydestä, suuttumisesta, kaipuusta ja ilosta, vanhemmuudesta ja lapsuudesta. Tarinan kertoo laulaja Sonja Korkman ja pianisti Libero Mureddu. Esitys on suunnattu lapsille ja leikkimielisille aikuisille. Kesto n. 45 min. Ikäsuositus 3-9 v.

Konserttikokonaisuuden Pomppo ei tottele ketään voi tilata ottamalla yhteyttä Sonja Korkmaniin. Halutessanne voimme myös pitää työpajan konsertin yhteydessä.
Puh 050 3411289
Sähköposti sonja.korkman (at) gmail.com

Takaisin ylös

This slideshow requires JavaScript.

Kuvat: Richard Harris

This slideshow requires JavaScript.

Kuvat: Mikael Tepponen

Takaisin ylös

Videot

Videot ruotsinkielisestä versiosta


Takaisin ylös

Esitykset

1.2.2015 klo 13 Ensi-ilta Annantalolla