Ålands Pannkaka Orkester: Debut album out now!

Ålands Pannkaka Orkesters första skiva är äntligen klar. Innehållet består av Pentti Luomakangas sånger framförda av Sonja Korkman, Julia Korkman med familj och Petter Korkman med familj. Skivan är ett spännande äventyr i Ålands kultur. Vad är saga och vad är sant? Tradition, cirkus och nånting annorlunda för musikälskare.

Levyllinen seikkailua Ahvenanmaan kulttuurissa ulkopuolisen silmin tarkasteltuna. Mukana perinnettä, naivistisuutta, absurdia sirkusta, lapsikuoroja, positiivista elämänasennetta sekä sukelluksia outoihin maailmoihin.

Naivistic, musical approach to Ålands unique culture by an outsiders view. An adventurous release filled with tradition, absurd circus, children`s choir, positive attitude and ventures into strange worlds.

The album can be bought here:

http://barebonemusic.bandcamp.com/album/lands-pannkaka-orkester

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s